Motivacija, Novice, Zanimivosti

Vedno več nas je – pomen Luninih men!

Pozdravljene! ☀

Samo, da se spomnimo!
Luna deluje nekako podobno kot meditacija ob stiku dneva in noči.
Če meditiramo tik ob sončnem vzhodu (ali zahodu)-torej ko se dan in noč srečata-, lahko hitreje napredujemo, kot pa če meditiramo ob kakem drugem času dneva.
Podobno je pri sledenju Luninih men…
Če jim sledimo in jih upoštevamo v našem življenju, bomo lažje prišli do energij in čustev, ki so skriti znotraj nas samih.
Začnimo z mlajem ali prazno Luno. Ko pride Luna v to meno, se nam prikazuje kot tema, s tem pa simbolizira neskončne možnosti, ki so nam trenutno na voljo.
Nova Luna je čas novega rojstva, prerojenja, začetka novega cikla. Ponuja nam nove začetke.
To je najboljši trenutek, da si zapišemo svoje cilje, namere za mesec, ki prihaja, kakor tudi daljnosežne želje, ki bodo pač potrebovale več men, da se uresničijo.
Ko se bližamo prvemu krajcu, začne Luna naraščat. To je vmesno obdobje med mlajem in polno Luno. Predstavlja čas dejanj in naraščajočih priložnosti. V tem času Lune lahko najlažje ustvarjamo, se lotimo novih načrtov in vsega, kar smo si zadali v času mlaja. To je čas največjih del.
Ko je Luna polna, osvetljuje vse nebo. V resnici jo takrat osvetljuje Sonce in v Vedah piše, da lahko takrat pokaže svojo pravo naravo.
In mi z njo. To je najboljši čas za zagrizeno delo in vsega, kar smo si zadali ob začetku mlaja.
Ob tem času, se moramo tudi vprašati, kako daleč smo prišli. Kaj moramo spremeniti, da bomo svoj cilj resnično dosegli.
Polna Luna osvetljuje naše poti, prikazuje nam, kaj smo dosegli in kaj še moramo. Čas polne Lune je najboljše obdobje, ko se lahko najlažje odpovemo starim navadam. Energetsko nas Luna podpira, da se znebimo vsega, kar ne potrebujemo več.
To je resnično edino obdobje, ki spodbuja, da vključimo spremembo, ki smo si jo zadali v začetku prazne Lune, v naše življenje.
Torej drage moje imamo vso podporo in priložnosti samo videti in koristiti jih moramo!
Dragocene ste/smo!
Želim, da čimveč ustvarjate in uživate v lepih trenutkih dneva – življenja!
Brez napora! ☀
Ostanite v cvetju!