[vc_row][vc_column][vc_column_text]

unnamed-65-200x300

Maja Pavić– specialistka za superživila

Te pestijo hormonske težave, imaš oslabljen imunski sistem ali potrebuješ učinkovito prehrano za razstrupljanje telesa? Si noseča ali pa potrebuješ superhrano za tvojega otročička? Mogoče nič od naštetega, a vseeno čutiš, da s tvojim počutjem ni vse tako kot mora biti? Se ti je nabral kakšen odvečen kilogramček ali pa imaš oslabljen imunski sistem?

Superživila ti bodo odlično koristila…

…samo izbrati moraš tista, ki so prava zate in za tvoje težave. Superživila pa niso namenjena samo temu, da pozdravijo tvoje težave, ampak lahko po njih posežeš tudi preventivno. Pravzaprav je tako še bolje: preventiva je vedno boljša kot kurativa!

Ne veš kako izbrati prava superživila?

Toliko jih je, da če si nova v teh vodah, se gotovo ne znajdeš. In če želiš, da bodo superživila delovala tako kot morajo, moraš vedeti katero superživilo je primerno za določene težave ali preventive, katerih superživil ni priporočljivo uživati skupaj in kdaj je določena superžvila bolj primerno uživati. Se ti sliši preveč zahtevno? Brez skrbi, v resnici je veliko bolj enostavno![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1459836806754{padding-bottom: 52px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Predlagam ti, da se oglasiš na svetovanju pri specialistki za superživila.

Skupaj se bova pogovorili o težavah, ki te pestijo in predlagala ti bom super rešitev, ki je zate najbolj idealna. Po tvoji želji ti pomagam tudi pripraviti popoln in uravnotežen jedilnik, da se boš od danes naprej počutila kar se da super!

Izpolni kontaktni obrazec ali pa me pokliči na 041 349 656 (vsak delovnik, od 8h do 16h) in se dogovoriva za termin, pa tudi vprašaš lahko še vse, kar te dodatno zanima![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][contact-form-7 id=”4″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]