[vc_row css=”.vc_custom_1459837184157{padding-bottom: 35px !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6468″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Področja prehrane, gibanja in zdravega življenja so mi že od nekdaj blizu. Po izobrazbi sem inženirka geodezije in lahko priznam, da imam svoje delo rada. Cenim trenutke, ko se med merjenjem polj nastavljam svežemu zraku. Zato se še vedno rada podam na teren. Večino časa in pozornosti pa namenim področju, ki me posebno navdušuje, kjer se počutim zares doma – alternativi v prehrani in možnostim, ki jih njeno poznavanje ponuja.
Velika želja po raziskovanju in novih znanjih me je pripeljala do licence Super nutricionista, ki jo uspešno pridobim na centru FaceForceYoga v Ljubljani. In tu se moja pot zares šele začne. Poleg samostojne priprave in realizacije delavnic superživil izvajam tudi posamične preglede z iridokamero ter svetujem pri pripravi dietnih načrtov, prehrani na splošno ter zdravljenju. Za predstavnice nežnejšega spola sem pripravila tudi program vadbe za ženske, ki vključuje obrazno jogo, vaje za prsi ter dihalne vaje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Komu je VitaNatur namenjena?” tab_id=”1459836991062-58400550-ace5″][vc_column_text]VitaNatur je namenjen vsem, ki bi želeli spremeniti prehranjevalne navade oziroma se o prehrani še nekoliko podučiti, osvežiti. Namen je predvsem ozaveščanje, vzpodbuda ter pomoč k zdravju.

Trenutno znanost pozna več kot tisoč:

 • vitaminov
 • mineralov
 • polisaharidov
 • encimov
 • antioksidantov
 • osnovnih aminokislin
 • maščobnih kislin
 • dobrih maščob
 • proteinov in dobrih ogljikovih hidratov

Superživila vam garantirajo, da dobite v telo dovolj hranljivih sestavin za zdravo delovanje. Superživila spadajo v kategorijo najmočnejše in hranilno najbogatejše hrane na svetu!Še več, ščitijo nas pred:

 • obolenji
 • nezdravim okoljem
 • stresom in omogočajo hitrejše okrevanje

Uživati pa jih moramo organsko pridelano in surova-termično neobdelana.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Jasno in enostavno” tab_id=”1459836991114-276b39f3-1730″][vc_column_text]vetovanja, izobraževanja in terapije podajam na enostaven, jasen in razumljiv način, z informacijami in napotki, ki jih lahko uporabite v vsakdanjem življenju. Tako kot jih uporabljam tudi sama. Znanje, ki ga danes delim z vami, je namreč rezultat nenehnega učenja in uporabe v vsakdanji praksi.
Priložnosti za nove izkušnje mi odkar sem mama res nikoli ne zmanjka. Svojemu otroku želim le najboljše, zato svoj kovček znanj nenehno polnim tudi z vsebinami, ki se nanašajo na razvoj otrok. Že to pomlad me med drugim čaka izobraževanje in pridobitev licence izvajalke joge za otroke.
Verjamem, da lahko za svoje zdravje naredimo največ sami. In pri tem ne potrebujemo umetnih dodatkov. Največ lahko pridobimo prav z zdravim in pravilnim načinom prehranjevanja, ki nas vodi k zdravemu načinu življenja. Recept za uspeh pa leži v prepoznavanju, da je vsak od nas drugačen, zato je posamezniku prilagojen odnos, ki vam ga ponujam sama, odločilen.

VitaNatur vključuje tudi teorijo petih elementov – osnova tradicionalne kitajske medicine in sistematične obnove organizma, kategoriziranje superživil po petih elementih, ter njihova uporaba v letnih časih in urah dneva. Diagnostika obraza – izbira superživil na podlagi prebiranja najboljšega diagnostičnega aparata.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Licence” tab_id=”1459837055928-44dec543-bc47″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”6469″ img_size=”full” add_caption=”yes”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”6470″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1459837565572{padding-top: 35px !important;padding-bottom: 35px !important;}”][vc_column][themeum_testimonial title=”Komu smo že pomagali?” image_width=”150″ image_height=”180″][/vc_column][/vc_row]

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.